Ozzy Osbourne frykter sykdom

(07.07.2010, sist oppdatert 07.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ozzy Osbourne innrømmer at han alltid er paranoid for å bli syk og trener jevnlig for å unngå å bli dårlig.

- Jeg er en hypokonder, men jeg elsker å trene, jeg liker å bli svett. Jeg driver ikke med uttøying og det herket der, jeg setter meg på ergometersykkelen, sier den 61 år gamle rockeren.

 

Som et ledd i sin nye sunne livsstil spiser han ikke lenger gatekjøkkenmat og han prøver bare å spise organiske produkter.

 

- Jeg liker ikke lenger gatekjøkkenmat. men det er lett for meg å si det fordi jeg har råd til alle de organiske greiene. Om du kan skaffe nok mat til en stor familie med en bøtte Kentucky Fried Chicken for ti dollar så gjør du det. Ikke alle har råd til de sunne organiske greiene de sier de burde spise, forklarer han.

 

Selv om han nå er i begynnelsen av 60-årene har Ozzy ingen planer om å slutte og opptre på noe tidspunkt i overskuelig fremtid.

 

- Jeg stopper bare når en spiker blir banket inn i kisten min! Jobben min er ikke egentlig en jobb, det er bare noe jeg brenner for. Det er ikke sånn at jeg må gjøre en jobb jeg hater. Det ville vært annerledes om jeg måtte gå å vaske toaletter, sier Ozzy som for tiden er ute på sin Ozzfest-verdensturné i et intervju med magasinet Closer.

(©NTB)

 

 


Les alt om Ozzy Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews