Osbourne vil donere kroppen sin til vitenskapen

(07.06.2010, sist oppdatert 07.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den famøse rockeren Ozzy Osbourne (61) mener problemer med narkotika- og alkohol gjennom årene gjør ham interessant for vitenskapen.

Osbourne er helt overbevist om at han må være en medisinsk sensasjon - ettersom han har overlevd tungt narkotika- og alkoholmisbruk i perioder av livet. Han synes derfor det bare er rett og rimelig at han donerer kroppen sin til Londons naturhistoriske museum etter sin død.

 

Han sier: - Jeg er på alle måter en medisinsk sensasjon. Det er vel og bra med ei rotbløyte et par dager, men min varte i 40 år.

 

Han sier videre i intervjuet med The Sunday Times: - På et tidspunkt fikk jeg i meg fire flasker konjakk på en dag. Jeg sovnet, kom til meg selv - og fortsatte. Og da vi filmet «The Osbournes» svelget jeg unna 42 ulike typer reseptbelagt medisin. Og det kom i tillegg til dopet jeg røykte inne på avslapningsrommet mitt, borte fra kameraene. Jeg er et medisinsk mirakel. Når jeg dør burde jeg donere kroppen min til naturhistorisk museum.

 

Ozzy Osbourne forteller videre at hans lager av reseptbelagt medisin i perioder var så stort, at venner bare kalte ham «Dr. Ozzy». Han fikk ofte besøk av folk som ville tigge ulik medisin. - På 80-tallet var jeg nærmest et vandrende apotek, framholder Osbourne videre.

(©NTB)

 


Les alt om Ozzy Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews