Dropper realityserie etter selvmord

(25.08.2009, sist oppdatert 25.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

TV-selskapet VH1 vil ikke sende to av sine innspilte realityserier etter at en av deltagerne ble funnet død søndag.

Ryan Jenkins var med i realityserien der Megan Hauserman - mest kjent for å ha kalt Ozzy Osbourne «en hjernedød rockestjerne», noe som gjorde henne gjenstand til et angrep fra fru Sharon - lette etter ny kjæreste.

 

Serien «Megan Wants a Millionaire» ble brått tatt av luften etter tre sendte episoder da Jenkins ble etterlyst i forbindelse med drapet på ekskonen Jasmine Fiore. Da hadde han også rukket å delta i den hittil ikke viste serien «I Love Money 3», som også blir droppet av VH1.

 

Den velstående canadiske eiendomsmegleren ble ifølge AP søndag funnet død på et canadisk hotell etter det som later til å være et selvmord.

 

I juni ble Jenkins tiltalt for å ha slått til Fiore på et hotell i Las Vegas, og skulle møte i retten i desember. Dette var ikke første gangen han var voldelig: To år tidligere ble han idømt 15 måneders prøvetid og rådgivning for å ha slått sin daværende kjæreste.

 

15. august ble Fiores kropp funnet i en koffert i en søppelkasse, med tennene trukket ut og fingrene kuttet av. Hun ble identifisert ut fra serienummeret på sine silikonimplantater. VH1s PR-firma legger skylden for at Jenkins slapp igjennom som TV-frier på en canadisk rettsbetjent, melder Chicago Tribune. Deltagernes bakgrunn ble undersøkt, men man fant ikke ut at han hadde et rulleblad i Canada.

(©NTB)

 


Les alt om Ozzy Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews