Carla Bruni dropper filmvisning

(11.05.2011, sist oppdatert 11.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Carla Bruni-Sarkozy spiller museumskurator i Woody Allens nye film «Midnight in Paris» - men dropper å være til stede når filmen åpner Cannes-festivalen onsdag.

Ifølge AFP sier den tidligere supermodellen, nå sanger og presidentfrue, at det skyldes «personlige og profesjonelle grunner».

 

Dermed når rykteflommen om at Carla Bruni-Sarkozy (43) angivelig er gravid med sitt og Sarkozys første felles barn, nye høyder.

 

Samtidig hevder andre at hun uteblir fordi hun ikke vil skade ektemannens sjanser i neste års valg. President Sarkozy får ofte kritikk for å være for opptatt av «bling», og hans rådgivere skal ha bedt ham om å tone ned sitt jålete image.

 

«Midnight in Paris» er en romantisk komedie, som beskrives som et kjærlighetsbrev til den franske hovedstaden og har stjerner som Owen Wilson, Kathy Bates, Adrien Brody og Marion Cotillard på rollelisten.

 

I fjor løp det andre rykter - om at den filmdebuterende presidentfruen slet med selv enkle scener uten replikker under innspillingen i Paris, og at Woody Allen angivelig skulle ha filmet flere av scenene hennes på ny med den unge, lovende Lea Seydoux i rollen i stedet.

(©NTB)

 


Les alt om Owen Wilson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews