Trodde Riley Keough var en dukke

(01.06.2010, sist oppdatert 01.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Barnebarnet til Elvis, Riley Keough, er for tiden i Australia for å promotere filmen «The Runaways» - og ble tatt for å være en dukke på hotellet der hun bor.

- Stuepiken kom akkurat inn på rommet og trodde jeg var en dukke. Hun sa at gjestene noen ganger har store dukker på rommene sine, hmmm, skriver Riley på sin Twitter-side.

 

I filmen om det berømte, men kortlivede, jentebandet The Runaways kinofilmdebuterer Elvis-datterdatteren i birollen som Marie Currie, søsteren til gitaristen Cherie (Dakota Fanning).

 

Riley feiret akkurat sin 21-årsdag, og kanskje begynner filmkarrieren å rulle - etter at hun i noen år har prøvd seg som modell:

 

Hun har en stor rolle i irske Lance Dalys nye film «The Good Doctor», et thrillerdrama der Orlando Bloom spiller legen. Og i forrige uke ble det klart at Riley nå får prøve seg som varulv i filmen «Jack & Diane», av IMDb beskrevet som «en sexy lesbisk varulvfilm».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews