Orlando hemmelighetsfull om babynavn

(28.03.2011, sist oppdatert 28.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Orlando Bloom og Miranda Kerr er stolte foreldre til lille Flynn, født i januar. Men mellomnavnene hans vil de ikke røpe.

Nettstedet TMZ har fått tak i kopi av fødselsattesten, og der står den nye kjendisbabyen oppført som Flynn C.B.C. Bloom.

 

Dermed følger han i pappas fotspor - for Orlando har mellomnavnene J.B.C., og der står de første to bokstavene for Jonathan Blanchard. Men C-en er et mysterium når det kommer til både far og sønn.

 

Lille Flynn har allerede vært med foreldrene på sin første tur til Paris tidligere denne måneden. Der var Miranda Kerr - i strålende form til tross for en lang og hard naturlig fødsel - å se på catwalken, da hun gikk visning for motehuset Balenciaga under moteuken i Paris.

 

Derfra gikk turen blant annet til Spania og Storbritannia, der Orlando stilte opp som ansikt for den nye Hugo Boss-duften «Orange». Til pressen sa skuespilleren at han «føler seg mer attraktiv enn noensinne» etter å ha stiftet familie.

(©NTB)

 


Les alt om Orlando Bloom!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews