Orlando Bloom til Hobbiten?

(09.12.2010, sist oppdatert 09.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Orlando Bloom skal være i forhandlinger om å medvirke i de kommende Hobbiten-filmene.

Den britiske skuespilleren fikk sitt filmgjennombrudd i rollen som Legolas i Ringenes herre-trilogien - og han skal nå være klar til å gjøre rollen om igjen i de kommende Hobbiten-filmene.

 

Peter Jackson er tilbake som regissør når boka skal bli film, og det blir altså to filmer basert på boka Hobbiten. Det har tidligere vært snakk om at den første filmen blir svært basert på Hobbiten-boka, mens neste film blir en slags bru til Ringenes herre-filmene - noe som også gjør det mulig for mange av de tidligere karakterene å vende tilbake, skriver screenrant.com. Filmnettstedet mener filmmanuset må skille seg stort fra boka slik at man klarer å binde Hobbiten-filmene til de tre foregående filmene, basert på J.R.R Tolkiens univers.

 

Nyheten om at Bloom er aktuell kommer bare dager etter at det ble klart at Cate Blanchett vil dukke opp igjen, som Galadriel.

 

Det skal også pågå samtaler om å få Ian McKellen om bord (som Gandalf), Andy Serkis (som Gollum) - og Hugo Weaving (som Elrond).

 

Det finnes også rykter som vil ha det til at også Viggo Mortensen og Dominic Monaghan kan komme til å dukke opp igjen.

(©NTB)

 


Les alt om Orlando Bloom!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews