Orlando Bloom spiller Legolas igjen

(30.05.2011, sist oppdatert 30.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Orlando Bloom gjør nå comeback som karakteren Legolas i Peter Jacksons nye film «Hobbiten», melder kjendisnettstedet Omg.

Siden baserer nyheten på Jacksons Facebookside, der regissøren skriver:

 

«For ti år siden skapte Orlando Bloom en karakter med ikonstatus gjennom sitt portrett av Legolas. Jeg er glad for at jeg i dag kan offentliggjøre at vi kommer til å besøke Midgaard sammen med ham en gang til».

 

Regissøren skriver videre: «Jeg er begeistret over å få jobbe med Orlando igjen. Det morsomme er at jeg ser eldre ut, men det gjør ikke han! Det er vel derfor han utgjør en slik fantastisk alv».

 

Bloom Fikk sitt store gjennombrudd gjennom å spille den eteriske alven i Jacksons Tolkienfilmatisering.

 

Men selv om Legolas er en av hovedpersonene i «Ringenes Herre» nevnes han ikke i Tolkiens bok «Hobbiten», som ligger til grunn for den nye filmen. Det ser ut til at Peter Jackson tar seg noen friheter. Han har også fått med seg Ian McKellen, Andy Serkis og Elijah Wood, ifølge slashfilm.com.

 

Den nye filmen blir delt i to deler, er et storstilt 3D-prosjekt og gikk i produksjon i mars etter måneder med forsinkelser som skyldtes alt fra mangel på regissør til finansielle problemer.

(©NTB)

 


Les alt om Orlando Bloom!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews