Orlando Bloom og Miranda Kerr snart foreldre?

(29.07.2010, sist oppdatert 29.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

For en uke siden kom nyheten om at de hadde giftet seg, nå spekuleres det i om Orlando Bloom og Miranda Kerr venter barn.

- Hun er definitivt gravid, Miranda er overlykkelig, sier en kilde som skal stå Victoria‘s Secret-modellen nær til Us Magazine.

 

- Hun forteller det til alle vennene sine, for det meste andre modeller, la kilden til.

 

Paret skal ikke ha noen planer om å offentliggjøre graviditeten, men det kommer jo til å bli ganske åpenbart etter hvert hva som er i gjære. - Hun er undertøysmodell, det kommer til å synes, sa kilden.

 

I forrige uke ble det kjent at Bloom og Kerr hadde giftet seg i en superhemmelig seremoni, og paret dro senere på bryllupsreise i Karibien.

 

Australske Kerr har aldri lagt skjul på at hun har lyst til å bli mamma. - Jeg har alltid ønsket meg barn og jeg har alltid ment at Orlando vil blitt en strålende far, fortalte hun nylig til en australsk avis.

(©NTB)

 


Les alt om Orlando Bloom!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.201 sec - 1 pageviews