Miranda Kerr tilbake i modellfasong

(08.06.2011, sist oppdatert 08.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Allerede kort tid etter at hun fødte en sønn, var modellen Miranda Kerr tilbake i trange kjoler. Oppskriften skal være en kombinasjon av yoga og annen trening.

- Jeg gjorde yoga gjennom hele svangerskapet, og praktiserer det fortsatt. For meg fungerer det virkelig, jeg elsker det, fortalte hun til OK! etter CDFA Fashion Awards denne uken.

 

Til prisutdelingen møtte hun i en trang svart kjole som viste mye hud.

 

Miranda Kerr og Orlando Bloom fikk sønnen Flynn for fem måneder siden, og Kerr forteller at om svangerskapet kanskje ikke har satt sitt preg på kroppsfasongen, så har det endret henne.

 

- Jeg tror det har forandret meg på alle måter. Det er det beste som har skjedd meg. Det finnes ikke ord som kan beskrive lykken og gleden du føler når du ser sønnen din smile om morgenen.

(©NTB)

 


Les alt om Orlando Bloom!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.185 sec - 1 pageviews