Bosworth så kjæresten spise

(11.01.2007, sist oppdatert 11.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kate Bosworth kaster ikke bort tiden på å sture etter at det ble slutt mellom henne og skuespillerkollega Orlando Bloom.

Denne uka var hun ute og spiste en romantisk middag for to med sin nye kjæreste, den engelske supermodellen James Rousseau, i Las Vegas-restauranten Tao.

 

Paret laget litt oppstyr på spisestedet da de ba betjeningen hjelpe dem med å plukke fra menyen, siden ingen av dem hadde vært på fasjonable Tao før, men magre Bosworth rørte nesten ikke maten.

 

- Hun spurte kelneren om å komme med forslag fra menyen og valgte tunfisk, kylling-satay, edamame (spiselig soyabønne), misosuppe og to Coronas (øl). Men da maten kom, rørte hun ingenting bortsett fra misosuppa, mens typen spiste resten... Hun så skikkelig tynn ut, sier en ansatt.

 

Bosworth, som blant annet har vært å se som Lois Lane i «Superman Returns», levnet liten tvil om at hennes følgesvenn er den nye store kjærligheten:

 

- Kate snek inn et lite kyss med karen og brydde seg ikke om hvem som så det. De så veldig lykkelige ut og mye mer enn bare venner, sier kilden.

 

Kate Bosworth var sjenerøs. Regningen kom på 80 dollar og hun ga 25 dollar i tips og er naturlig nok hjertelig velkommen tilbake til Tao.

(©NTB)

 

 


Les alt om Orlando Bloom!


Kommentarer fra brukere
11.01.2007 18:37
Hun der var mye finere når hun ikke var SÅ tynn som hun er nå =/ F.eks når hun spilte i den der filmen "Win A Date With Tad Hamilton". Drit koselig film det der!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews