Bosworth fornøyd med kjæresten

(04.04.2012, sist oppdatert 04.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kate Bosworths forhold til kjendiser som Alexander Skarsgård, Matt Czuchry og Orlando Bloom endte alle i brudd. Nå har hun tro på at regissør Michael Polish er den rette.

Bosworth er for tiden aktuell i den romantiske komedien «Life Happens», som handler om en ung og uavhengig kvinne som uventet finner drømmemannen.

 

- Jeg tror det er det vi alle leter etter, en slik partner å dele livet med, sa hun til E! Online. Og la til at hun har funnet denne mannen i regissør Polish.

 

- Jeg har hatt min single periode i livet, men jeg er lykkelig etablert nå, fortalte hun.

 

Bosworth og Polish møttes i fjor under innspillingen av den kommende filmen «Big Sur», som Polish har regissert. Noe giftermål er det imidlertid foreløpig ikke snakk om - Bosworth benekter nemlig at ringen hun har på fingeren er en forlovelsesring.

(©NTB)

 

 


Les alt om Orlando Bloom!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews