Bloom lokkes til bryllup i brudens hjemby

(25.06.2010, sist oppdatert 25.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Byen Gunnedah i Australia, hvor Orlando Blooms modellkjæreste trådte sine barnesko, tilbyr seg å lage storslått bryllupsfest for turtelduene.

Nylig ble det kjent at stjernen fra filmer som «Pirates of the Caribbean» og «Ringenes Herre» har sørget for å gi kjæresten, Miranda Kerr, ring på fingeren.

 

Og dermed går ryktene: Hvor skal bryllupet holdes, og hvor mye pomp og prakt skal bryllupsfesten framvise.

 

Og nå kommer Kerrs fødeby til unnsetning, med tilbud om å arrangere en real gatefest dersom de velger å gi hverandre sitt ja i brudens hjemby. Da skal det vanke både gateparade til deres ære, toppet av et livlig brassband som drar det hele i gang, dersom vi skal tro Female First.

 

Adam Marshall, som er ordfører i byen, sier:-Vi hadde elsket å arrangere et godt gammeldags landsens bryllup for å feire denne jenta som har gjort det så bra.

 

Forlovelsen ble kjent mandag, og blant gratulantene er Kerrs bestemor, Ann Kerr, som er begeistret for valg av ektemann. Hun sier: - Vi er så lykkelig på hennes vegne. De passer så godt sammen og familien gleder seg. De ler sammen og han virker svært hengiven overfor Miranda. Han må være en bra kar, ellers ville hun ikke valgt ham.

(©NTB)

 


Les alt om Orlando Bloom!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.450 sec - 1 pageviews