Zeta-Jones ville skjule sykdommen

(27.04.2011, sist oppdatert 27.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Michael Douglas sier kona Catherine Zeta-Jones ville holdt sin bipolare lidelse skjult hvis ikke noen hadde sladret til mediene.

- Catherine har vært åpen om dette fordi noen røpet henne. Hun søkte hjelp, og en annen pasient på klinikken sa sannsynligvis «dere vil ikke tro hvem som er her nå!». Når det skjedde, tror jeg hun følte det var best å få historien ut, fortalte Douglas i et intervju med Oprah Winfrey.

 

Douglas fortalte også at Zeta-Jones i begynnelsen ikke ville snakke om problemene sine hjemme.

 

- Min eldste sønn er i fengsel, ekskona mi saksøker meg og jeg har kreft. Da er det ganske vanskelig for kona å si «jeg er deprimert», forklarte han.

 

Zeta-Jones tilbrakte fem dager på en klinikk for å få behandling for sin bipolare lidelse, men er nå tilbake på jobb. Nærmere bestemt innspillingen av filmen «Playing the Field», hvor hun spiller mot blant annet Uma Thurman og Gerard Butler.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews