Winfrey er sur på Palin

(08.12.2008, sist oppdatert 08.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske TV-vertinnen Oprah Winfrey gir republikanernes tidligere visepresidentkandidat Sarah Palin en verbal kilevink etter at hun takket nei til å la seg intervjue i hennes fjernsynsprogram.

Palin snakket om sitt mislykkede forsøk på å få en plass i Det hvite hus med de amerikanske programlederne Greta Van Susteren, Matt Lauer og Larry King, men sa nei til å gjeste programmet til Winfrey - til tross for at hun var invitert, melder nettstedet Monsters and Critics.

 

Og Winfrey er sur fordi hun ble oversett av Palin og hevder at guvernøren fra Alaska vil være desperat etter å få en prat med henne når hun har gitt ut sine memoarer.

 

- Jeg sa at jeg mer enn gjerne ville snakke med Sarah Palin når valget var over... Jeg dro og forsøkte å få en prat med henne, men i stedet snakket hun med Greta. Hun snakket med Matt. Hun snakket med Larry. Men hun snakket ikke med meg. Kanskje hun vil prate med meg nå som hun har en kontrakt på å gi ut en bok, sier Winfrey snurt.

 

Oprah Winfrey var en ihuga tilhenger av den kommende presidenten Barack Obama og vil sende sitt program fra Washington dagen før han innsettes i januar neste år.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews