Whitneys datter: - Hun var mitt alt

(12.03.2012, sist oppdatert 12.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

I sitt første intervju etter dødsfallet forteller avdøde Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown (19) at hun gjør alt hun kan for å minnes de siste og varme øyeblikkene hun hadde sammen med moren.

I intervjuet med Oprah Winfrey søndag, sier hun: - Hun er alltid med meg. Hennes sjel er sterk. Jeg føler at hun er nær meg hele tiden.

 

Brown ble intervjuet av Winfreys nettverk OWN, og også den avdøde artistens manager og bror stilte. Bobbi Kristina Brown - som selv ønsker å bli artist - sa familien og Gud har hjulpet henne etter at moren gikk bort 11. februar, i en alder av 48 år. Hun sa videre at det var vondt å være i huset uten moren, men at hun har akseptert det som har skjedd, melder Huffington Post.

 

- Jeg kan være glad og le i det ene øyeblikket, men så kommer det over meg. Det er min mor, sier hun. Og sier moren var hennes fortrolige, hennes søster, hennes beste venn - «mitt alt».

 

Houston, som kjempet en lang kamp med alkohol og narkotika, var angivelig inne i en god periode da hun ble funnet død i et badekar i Beverly Hills, California, på selveste Grammy-kvelden.

 

I motsetning til hva man skulle tro, grunnet andre medieoppslag, hadde alle Winfreys gjester bare godord om Bobby Brown, og nektet for at han ble avvist under begravelsen.

 

- Jeg var glad i Bobby Brown. Han er en fin fyr, sa storebroren til Whitney, Gary Houston. Han la imidlertid til: - Men jeg vet ikke om de var bra for hverandre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews