West-legen uten spesialistgodkjenning

(15.11.2007, sist oppdatert 15.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

En rekke store TV-kanaler og - programmer har brukt plastikkirurgen som opererte Donda West, som sin ekspert på kosmetiske operasjoner - inklusive Oprah.

Men da kjendisnettstedet TMZ gikk lege Jan Adams nærmere etter i sømmene, viste det seg at fjernsynsyndlingen manglet godkjenning fra den amerikanske nemnda for plastikkirurger - slik at han ikke kunne kalle seg godkjent spesialist i kosmetisk kirurgi.

 

I april ønsket The Medical Board of California å suspendere eller trekke tilbake Adams? lisens til å praktisere medisin, fordi han var dømt for flere ganger å ha kjørt i påvirket tilstand. Likevel dukket han stadig opp som ekspertgjest, blant annet hos Oprah Winfrey, og har de siste fem årene hatt egen programserie på Discovery Health-kanalen, kalt «Plastic Surgery: Before and After», som gikk for siste gang i juli.

 

Verken Oprah Winfrey, TV-kanalen ABC og Discovery ønsket å svare på nettstedets henvendelser. TV-programmet «Extra» derimot, tok kontakt og opplyste at de hadde dumpet ham som fast ekspertgjest etter at de innså at han ikke hadde spesialistgodkjenningen sin i orden. Og ifølge magasinet People har Discovery nå tatt av fire repriser med Adams som skulle vært sendt denne uken.

 

TMZ melder også at inngrepet på Donda West tok svært lang tid, åtte timer, og at hun deretter ble sendt rett hjem - istedenfor å legge seg inn ved et rekonvalesentsenter, som er det vanlige. Ifølge People vil det ta 6-8 uker før den offisielle dødsårsaken er klar i påvente av toksikologiske prøver.

 

Kanye West har nå trukket seg fra å opptre på Victoria?s Secrets store show torsdag kveld, som ville blitt vist i opptak på CBS i desember, på grunn av morens tragiske bortgang.

(©NTB)

 


Les alt om Kanye West og Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews