Urban åpnet opp om rusproblemene

(30.11.2010, sist oppdatert 30.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Keith Urban har for første gang snakket om hvordan han vant over rusavhengigheten - med god hjelp fra kona, Nicole Kidman.

Det australske stjerneekteparet har latt seg intervjue av Oprah Winfrey for hennes TV-show, og den 43 år gamle countrysangeren sier i intervjuet at Nicole Kidman (43) kom inn i livet hans som en reddende engel. Urban forteller videre hvordan han fikk problemer kort tid etter bryllupet i 2006 - men at kona ikke vek fra hans side.

 

Kidman fortalte Winfrey og seerne: - Jeg synes et ekteskap skal handle om at man hver dag hjelper hverandre til å jobbe seg gjennom ting. Og når det er tøffe ting som skjer, så setter man seg ned sammen - og snakker. Vi har veldig tette bånd.

 

Keith Urban kunne videre fortelle Oprah at alkohol, piller og kokain hadde tatt over kontrollen da Nicole Kidman kom inn i bildet.

 

- Jeg måtte ta et valg, jeg måtte bestemme meg for hvilken retning jeg ville gå - en gang for alle, sa han videre. Og innrømmet: - Jeg har stått ved veiskiller før og tatt feil veivalg. Det ville jeg ikke gjøre denne gangen. Det var et stort tomrom i livet mitt som bare ventet på å bli fylt opp med gode ting.

 

Urban fortalte så hvordan kona og noen utvalgte venner samlet seg for å konfrontere ham. - Det var et svært viktig øyeblikk på så mange måter, slo han fast til Winfrey.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews