Trusselbalanse i Tyler-hjemmet

(03.01.2012, sist oppdatert 03.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Steven Tyler er beryktet for sin ville fortid. Men hans nåværende forlovede Erin Brady holder ham i sjakk - ved å true med å være utro mot ham.

- Jeg sa bare «hør her, om du roter, så roter jeg». Han likte virkelig ikke tanken på å være på den andre siden av det scenariet, sa Brady da Oprah Winfrey var på besøk for å intervju Aerosmith-frontmannen.

 

Tyler har vært gift to ganger, og sier i dag at han skammer seg over all sorgen han påførte ekskonene med oppførselen sin.

 

- Jeg ønsker ikke å såre noen igjen, sier Tyler selv, som hevder han akter å holde seg i skinnet - selv om han ifølge uttalelsene i intervjuet gjerne skulle vært på enhver kvinne han møter.

 

- Men jeg gjør det ikke. Jeg vil ha Erin for meg selv, og hvis det skulle føre henne vekk fra meg, så gjør jeg det ikke, er Tylers klare melding.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews