Truseløs Oscar-vinner

(28.02.2007, sist oppdatert 28.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Dame Helen Mirren, som vant årets Oscar for beste kvinnelige hovedrolle, mottok prisen uten truser.

61 år gamle Mirren, som fikk den gjeve statuetten for innsatsen i filmen «The Queen», har ifølge avisen the Sun innrømmet at hun ikke hadde på seg truser under Oscar-festen.

 

Den britiske filmstjernen kom med den noe pikante avsløringen da hun gjestet showet til Oprah Winfrey i kjølvannet av prisutdelingen. Med seg hadde hun kjolen fra Christian Lacroix som ble spesiallaget til henne.

 

- Den var laget spesielt for meg, så jeg trengte ikke å bruke undertøy i det hele tatt. Den passet meg som to englehender, forklarte 61-åringen fnisende, og holdt brystene sine oppe for å illustrere hva hun mente.

 

Helen Mirren, som nå er vel tilbake i vinterkjølige England, vil snart strikke en «søt liten kåpe» til Oscar-statuetten sin - sånn at han holder seg varm.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews