Traumatisk hundetap for Oprah

(18.07.2007, sist oppdatert 18.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Oprah Winfrey skriver om hvilken lærdom hun fikk da hennes to år gamle golden retriever Gracie døde i mai - etter å ha satt en plastball i halsen.

Talkshowdronningen skriver med innlevelse i bladet O, The Oprah Magazine, om hvordan hun undret seg «gjennom tårene mine og den bankende smerten og vantroen om hvordan en slik ting kunne skje, og hva som er å lære av noe så trist».

 

- Jeg tror ikke på ulykker. Jeg vet med sikkerhet at alt i livet skjer for å hjelpe oss til å leve, skriver Oprah Winfrey.

 

Selv spiste hun lunsj med venner da hundepasseren luftet Gracie og flere andre hunder. Den lekne hunden fant plastballen i gresset, og svelget den. Selv om hundepasseren og en av sikkerhetsvaktene prøvde gjenopplivning, døde den i Oprahs egen hage.

 

Nå mener hun at lærdommen man kan ta av hendelsen, er at Gracie «levde mer på to år enn de fleste hunder gjør på 12 år».

 

- Denne hunden levde hvert øyeblikk som om det var det siste. Hennes liv var en gave til meg. Døden hennes en enda større gave, fastslår Winfrey, som muligens også har lært at ball kan være farlig for hunder.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews