Toppmøte i Oprahs studio

(27.01.2011, sist oppdatert 27.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Presidentfruen dukket opp hos talkshowdronningen.

Og toppmøtet mellom Michelle Obama og Oprah Winfrey dreide seg om selvoppofrende, amerikanske soldatfamilier som har sine kjære i Irak og Afghanistan.

 

Episoden sendes torsdag i USA og har fått tittelen «The Bravest Families in America». Andre gjester er journalistene Tom Brokaw og Bob Woodward. Sammen hedret de militærfamiliene, melder People.

 

Da Oprah spurte Michelle Obama om hva som imponerte henne mest ved familiene som lever med sine kjære langt - og farlig - unna, svarte hun:

 

- Deres styrke, stoltheten deres, motet. Hvor villige de er til å gjøre sine offer uten å klage rører meg hver eneste gang. Hver gang jeg føler meg trist eller synes synd på meg selv, så tar jeg meg sammen på grunn av disse familiene.

 

Presidentfruen synes noen må tale deres sak - det er derfor hun gjør felles sak med Oprah Winfrey nå:

 

- Noen må gjøre det. En del av utfordringen ved å få budskapet om militærfamiliene ut, er at de selv aldri spør om hjelp. De spør ikke, fordi det gjør du ikke når du er i forsvaret. Du får det gjort selv, det er slik du er trent.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews