- Terry er mitt livs kjærlighet

(14.04.2011, sist oppdatert 14.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Til tross for at Shirley MacLaine var gift i nær 30 år og hadde romanser med berømtheter som Robert Mitchum, Yves Montand, Danny Kaye og Olof Palme, utnevner hun en hund til sin store kjærlighet.

- Hunden min, Terry, er mitt livs kjærlighet. Jeg har aldri hatt en slikt vennskap og selskap maken til det jeg har med henne, sier MacLaine (76).

 

- Kanskje jeg har så sterke bånd med henne fordi vi er sammen hele tiden, både dag og natt. Vi sover inntil hverandre hver natt, så det er bra jeg ikke har en mann i livet mitt.

 

Den eksentriske skuespilleren har akkurat gitt ut boken «I‘m All Over That: And Other Confessions», der hun som vanlig er åpen om det meste. Da Shirley MacLaine var gjest hos Oprah Winfrey denne uken, snakket hun fritt ut om det meste.

 

Inklusive at hun hadde prøvd å ha sex med tre menn på én dag, noe som lot til å sjokkere Oprah og tilskuerne mer enn MacLaines beretning om at hun pleier å sitte i stuen sin på ranchen i New Mexico og se på UFO-er.

 

MacLaine er en entusiastisk forfatter, som i 2003 ga ut boken «Out on a Leash: Exploring the Nature of Reality and Love», der hun tok for seg den mentale forbindelsen hun mener å ha med - ja, nettopp - terrieren Terry.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews