- Stedman er bare til pynt

(14.04.2010, sist oppdatert 14.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Oprah Winfrey deler ikke soverom med sin partner gjennom mange år, Stedman Graham - som hevdes å være en fasade for talkshowdronningen.

- Oprah holder seg med Stedman fordi hun vil at publikummet hennes skal akseptere henne som en normal kvinne med en mann til stede i livet sitt, hevder landskapsarkitekten James van Sweden, som jobbet for paret i fire år, i Kitty Kelleys nye skandalebiografi «Oprah».

 

- Fra det jeg så i disse fire årene, var det ingenting mellom dem. Ingenting i det hele tatt. Han er bare et inventar, som vinduspynt, sier van Sweden.

 

Bokens forfatter Kelley går så langt som til å skrive at Oprah gjør seg stor flid med å skjule sin seksualitet: I boken, som ble sluppet denne uken, hevder Kelley at Oprah skal ha betalt folk fra sin fortid penger for å holde tett om hennes angivelige lesbiske forhold, og at broren var homofil.

 

Forholdet til Stedman Graham skal også være motivert av det samme: Å opprettholde appellen hos sitt stort sett kvinnelige publikum, ifølge Daily Mail.

 

Kitty Kelley brukte fire år på research til boken, og snakket også med Oprahs familie. Både stefaren Vernon og kusinen Katherine Carr Ester snakker i boken ut om Oprahs lemfeldige omgang med sannheten - og hevder at hun overdrev påstandene om fattigdom grovt, og at også overgrepshistoriene hennes skal være «oppfunnet». Ifølge New York Post, som har snakket med Ester, skal Oprah ha sagt at «sannheten er kjedelig» og at «dette er det folk vil høre».

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews