Shania Twain endelig skilt

(09.06.2010, sist oppdatert 09.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det sies at den beste hevnen er å leve godt, i så fall kan Shania Twain glede seg.

For to år siden fikk countrystjernen sitt hjerte knust, da ektemannen Robert «Mutt» Lange innledet et forhold til hennes beste venninne. «That didn‘t impress her much», for å si det med en av låtene hennes, og skilsmissen ble endelig innvilget denne uken.

 

Men dem som nå håper at Twain er tilgjengelig på markedet, vil bli skuffet. Sangerinnen har nemlig funnet lykken med Frédéric Thiébaud, sin troløse venninnes eksmann, skriver people.com.

 

For en drøy uke siden viste paret seg sammen på et veldedighetsball i Sveits, hvor stjernen bor.

 

- Det var ikke mulig å skjule hvor lykkelig hun var. De to er virkelig en berikelse for hverandre, sa Stephane Lagonico, som arrangerte ballet.

 

I tillegg til å ha fått ordnet på kjærlighetslivet, skjer det også mye på karrierefronten for Twain. Hun skal snart i gang med en ny programserie på Oprah Winfreys kanal, og det ryktes også at hun er aktuell som dommer i «American Idol».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews