Sean Penn søker om skilsmisse

(30.04.2009, sist oppdatert 30.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Sean Penn har søkt om skilsmisse fra Robin Wright Penn, som han har vært gift med i 13 år og har barna Hopper Jack (15) og Dylan (18) med.

Det er ikke første gang de vurderer å gå hver til sitt. I desember 2007 søkte Sean Penn for første gang om skilsmisse, og Robin Wright Penn fulgte opp tre dager senere med sin egen søknad. Men i april 2008 hadde paret ombestemt seg, og skilsmissesøknaden ble avslått etter deres felles ønske.

 

Allerede i februar, da Sean Penn fikk Oscar for sin innsats om homoaktivisten Harvey Milk, begynte ryktene å gå, ifølge bladet Us. Selv om kona Robin ankom sammen med ham på den røde løperen, takket ikke Penn henne i talen sin.

 

Senere forklarte han til Oprah Winfrey at takknemligheten til kona «var implisitt», og at han ønsket å konsentrere seg om det profesjonelle laget bak filmen «Milk». Han føyde til at dersom han først nevnte Robin, måtte han takke moren sin, barna sine - og at «halvparten av dem vil bli rasende dersom jeg nevner dem».

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey og Sean Penn!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews