Pattinson spøkte om graviditet

(19.05.2010, sist oppdatert 19.05.2010) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson besøkte nylig Oprah Winfreys talkshow og kom med en ganske ryktestartende kommentar.

Da talkshowdronningen Oprah Winfrey spurte den populære «Twilight»-helten om hvor vidt han og Kristen Stewart har et forhold, svarte han uten betenkningstid: - Kristin er gravid!

 

Kommentaren har startet en rykteflom og Magasinet OK! har kontaktet en psykolog - intet mindre - for å høre hva som kan ligge bak kommentaren. Terapeuten - som ikke har paret på sin pasientliste - mener at Pattinson spøkte, men at han likevel avslører et ubevisst ønske om å starte en familie. Og at han i alle fall med uttalelsen har lyst til å fortelle verden at de to er mye mer enn bare venner og kollegaer.

 

Ifølge kjendismagasinet antyder kilder nær paret at Pattinson virkelig tenker på å få barn med Stewart.

 

- Han mener hun ville blitt den perfekte mor. Hun er smart, omsorgsfull, følsom - og så har hun en utmerket sans for humor, sier kilden videre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.219 sec - 1 pageviews