Oprah vil gå ned i 2009

(07.01.2009, sist oppdatert 07.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Jojoslankeren Oprah Winfrey - som har gått solid opp i vekt igjen det siste året - gir stort arbeidspress skylden. Nå vil hun gå ned i vekt i 2009.

Det var på sitt eget TV-show at Oprah tilsto at hun følte seg miserabel etter vektøkningen, som hun mener skyldes at hun ikke tok seg nok tid til å slappe av.

 

- For mye arbeid og for lite lek. Ikke nok tid til å roe seg ned. Ikke nok tid til virkelig å slappe av, sier Oprah Winfrey, som også snakket om sitt vanskelige forhold til mat.

 

- Det handler om å misbruke mat, sier hun, og sverget på at hun vil jobbe for å endre dette i det nye året, som hun kaller for «håpets år». Hun ønsker å komme ned på en vekt som kroppen hennes tåler, og som er helseriktig og sunn. Blant annet vil hun ta seg tid til å trene mer.

 

Det siste året har hun, hver gang hun er blitt fotografert for sitt eget månedsmagasin «O», prøvd å skjule kroppen sin - fordi hun ikke ønsket at folk skulle se den.

 

- Der var jeg, en av de mest synlige personene i verden, og forsøkte ikke å bli sett på forsiden av mitt eget blad, sa hun videre ifølge Daily Mail.

 

Men på forsiden av januarnummeret av «O» stiller hun opp i lilla joggedress, med oppgitt uttrykk og en hånd pekende mot et bilde av seg selv i 2005, da hun hadde slanket seg med stor suksess. Tittelen lyder: «Hvorfor lot jeg dette skje igjen?».

(©NTB)

 

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews