Oprah til sak mot navnemisbruk

(21.08.2009, sist oppdatert 21.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Når Oprah Winfrey anbefaler noe, så selger det som hakka møkk. Men hun skal ha seg frabedt at noen misbruker hennes gode navn og rykte.

Nå går nemlig TV-mogulen ut med et massivt søksmål mot mer enn 50 selskaper som beskyldes for uten tillatelse å bruke hennes navn for å avertere sine produkter.

 

Det er snakk om en rekke mindre firmaer som bruker navnet til Oprah Winfrey, så vel som hennes nye ekspertyndling i TV-showet, legen og naturmedisineren Mehmet Oz, for å selge ymse skjønnhetsprodukter og kosttilskudd, melder IMDb.com.

 

Onsdag tok Winfreys to selskaper, Harpo og Ow, samt Oz sitt firma Zo Co, ut søksmål i retten i New York for å stoppe «den uautoriserte og ulovlige bruken» av navn, bilder, stemmer og varemerker som de videre hevder har gjort «alvorlig skade» på deres rykte.

 

De saksøkte selskapene har nemlig hevdet at deres produkter er blitt testet eller anbefalt av Oprah Winfrey og/eller TV-legen Oz.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.228 sec - 1 pageviews