Oprah sjokkert over farens bokplaner

(24.05.2007, sist oppdatert 24.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Oprah Winfrey sier hun ble sjokkert da hun forsto at faren hennes planlegger å skrive bok om henne.

- Jeg var rystet. Jeg vil ikke si at jeg var knust, men jeg var sjokkert, sier verdens mest berømte talkshowvert, Oprah Winfrey til Daily News.

 

Winfrey innrømmer at hun bare lo da en av hennes assistenter fortalte at de hadde en avis på tråden, som ville snakke med henne om hennes fars bokplaner.

 

- Jeg sa: «Det er umulig. Jeg kan forsikre dere om at dette ikke er sant». Så ringte jeg ham, og det viste seg at han faktisk jobber med ei bok. Det verste var at han sa: «Jeg mente å fortelle deg om dette, jeg har arbeidet med den en stund».

 

Winfrey bodde hos moren sin i Milwaukee i oppveksten, men ble som tenåring sent til sin far i Vernon Winfrey i Nashville. Hun har gitt ham ros for å gi henne nødvendig disiplin, og for at han fikk henne til å forstå viktigheten av utdannelse.

 

Nyheten om den kommende boka kom mens Winfrey var i New York sist helg, for å motta Elie Wiesel Foundation Humanitarian Award. Winfrey sier at hun sist så faren sin for et par måneder siden, at de ofte snakker sammen på telefonen - og har et godt forhold.

 

- Men jeg hadde foretrukket og fått vite om at min far jobbet med boka. Det ville vært en fin gest, mer høflig, framholder hun.

 

Vernon Winfrey planlegger å kalle boka si «Things Unspoken», melder Daily News.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews