Oprah samler «Sound of Music»

(29.09.2010, sist oppdatert 29.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

For første gang gjenforenes hele skuespillerensemblet i «The Sound of Music». Det skjer for å feire filmmusikalens 45-årsjubileum.

Julie Andrews, Christopher Plummer og de sju for lengst voksne barnestjernene som spilte von Trapp-barna vil alle møtes i oktober, for å snakke om hvordan 1965-filmen ble til - og hvordan det forandret livene deres.

 

Og den som står bak den celebre gjenforeningen er talkshowdronningen Oprah Winfrey, melder Daily Mail.

 

Dette blir første gang Plummer, som spilte kaptein von Trapp, vil møte igjen det øvrige ensemblet. Da filmen feiret 40 år, avslo han å delta på markeringen - og uttalte at han syntes sin rollekarakter var kjedelig.

 

- Det var som å piske en død hest, sa han i DVD-intervjuet som fulgte jubileumsutgivelsen i 2005, men erkjente at det er en vellaget film.

 

Men verken han eller Julie Andrews - som gjennomgikk en strupeoperasjon i 1997 - vil synge for Oprah, meldes det videre.

 

Synge vil derimot The Von Trapp Children, en gruppe bestående av fire av oldebarna til virkelighetens kaptein von Trapp: Sofia, Melanie, Amanda og Justin von Trapp.

(©NTB)

 

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews