Oprah sørger over hunden

(26.03.2008, sist oppdatert 26.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Oprah Winfrey sørger over cocker spanielen Sophie, som døde av nyresvikt mandag.

Den 13 år gamle hunden hadde vært syk en god stund, og Oprah har skrevet i sitt eget blad at hun «forbereder seg på det verste».

 

- Alle er veldig lei seg. Sophie var virkelig en del av familien, sier en kilde i Oprahs produksjonsselskap Harpo til USmagazine. Onsdag kom det en offisiell bekreftelse på dødsfallet fra en talsmann i Harpo.

 

Talkshowdronningen er svært knyttet til hundene sine, som en rekke ganger har vært med henne i fjernsynsstudio. I fjor delte hun sorgen over den to år gamle golden retrieveren Gracie - som satte en ball i halsen under lek - med sitt store publikum.

 

- Hun levde mer i løpet av sine to år enn de fleste hunder gjør på tolv. Den hunden levde hvert øyeblikk som om det var hennes siste, skrev Oprah den gang.

 

Men helt tomt for firbeinte blir det ikke hjemme hos henne: Hun har enda en cocker spaniel, Solomon, og tre golden retrievere.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews