Oprah reiste «hemmelig» til Sør-Afrika

(26.11.2007, sist oppdatert 26.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Søndag møtte talkshowdronningen Oprah Winfrey «i all hemmelighet» en 12 år gamle jente som kom med sterke beskyldninger mot lærerne ved Winfreys pikeskole i Sør-Afrika.

En rekke elever ved skolen hevdet seg mishandlet og voldtatt, og politiet arresterte den kvinnelige rektoren. Oprah uttalte at dette var det mest knusende hun hadde opplevd, og har også tidligere reist til Johannesburg for å ordne opp ved pikeskolen som hun finansierer.

 

Nå har hun vært på ny tur dit, og møtt piken og hennes foreldre, melder magasinet People.

 

- Møtet gikk bra. Det tok rundt to timer, og jeg setter pris på at Oprah tok seg tid til å lytte, sier jentas far. Han forteller også at møtet var svært følelsesladd.

 

Oprah hadde en rekke slike møter søndagen gjennom, og ifølge faren skal hun være i ferd med å planlegge nye regler for skolen og et nytt personale.

 

Hans egen datter skal vende tilbake til skolen, og hun er lovet terapi og støtte i likhet med de andre elevene som rektor forgrep seg mot.

 

- Jeg er glad for at vi omsider fikk snakket sammen. Oprah løste alt, fastslår han.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews