Oprah prøver å hale inn Urban

(27.02.2007, sist oppdatert 27.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Oprah Winfrey lar aldri en sjanse gå fra seg til å hanke inn et nytt intervjuobjekt - om hun aldri så mye er på Oscar-fest.

Da bladet Vanity Fair hadde sitt Oscar-nachspiel på restauranten Morton‘s i Hollywood, var nemlig både Oprah Winfrey og Keith Urban til stede - sistnevnte med kona Nicole Kidman på slep.

 

Da gikk Oprah Winfrey i gang med å godsnakke, i håp om å få det første intervjuet med Keith Urban etter at han var ferdig med sitt rehabiliteringsopphold, melder New York Post.

 

Selv om Keith Urban har opptrådt offentlig etter at han kom ut, blant annet på NBCs «Today Show» i midten av februar, så har han ennå ikke gjort det store valget om hvem han skal snakke ut hos.

 

Det har Nicole Kidman allerede gjort - og valget falt på nettopp Oprah. Det var riktignok ikke talkshowdronningen selv, men Russell Crowe som intervjuet sin landskvinne på Oprahs Oscar-spesial: Der fortalte Kidman at hun og ektemannen har gjennomgått mye sammen.

 

- Vi har måttet grave virkelig dypt. Tre måneder inn i ekteskapet vårt, måtte vi grave dypt. Og det gjør vi fremdeles, sa Kidman før hun nektet å si mer - for det ville fremstå som et overfladisk svar.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews