Oprah mister seere

(29.05.2008, sist oppdatert 29.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Har talkshowdronningen mistet grepet på seerne sine?

Amerikanske medier spekulerer nå i hva som kan være årsaken til at Oprah Winfrey mister et stort antall seere - for tredje år på rad.

 

Avisen New York Times har kartlagt Oprah Winfreys «imperium» i en ny artikkel, og den viser at suksessen begynner å avta.

 

I år har seertallene for «The Oprah Winfrey Show» dalt med hele 7 prosent. Det er tredje år på rad at hun taper seere. Dessuten har bladet hennes «O» også mistet lesere, i alt 10 prosent dersom vi skal tro New York Times.

 

Avisen mener Oprahs åpne støtte til Barack Obama kan være noe av problemet. Svært mange middelaldrende kvinner, en gruppe som har vært trofaste Oprah-tilhengere, ser ifølge meningsmålinger ut til å støtte Hillary Clinton.

 

Samtidig har mange nye talkshow vunnet mark i USA, ikke minst regnes Ellen DeGeneres som en stor konkurrent for Winfrey.

 

Winfrey, som har et eget produksjonsselskap - Harpo Productions, ser ikke ut til å la seg skremme av dårligere seerstatistikker, men svarer med å utvikle nye TV-konsepter. «Huslegen» hennes Mehmet Oz får snart eget show, det samme gjør venninnen Kirstie Alley.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews