Oprah fikk struma

(18.10.2007, sist oppdatert 18.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Talkshowdronningen Oprah Winfrey (53) forteller nå om problemene hun har slitt med i det siste.

Hun har slitt med struma, noe som både har ført til vektproblemer og en følelse av å være fullstendig utbrent.

 

- Kroppen min vendte seg mot meg, sier hun i et nytt intervju.

 

Helt siden Winfrey startet karrieren som programleder for talkshow på amerikansk fjernsyn, har hun gått opp og ned i vekt. Men den siste tiden har vektøkningen hennes ikke hatt rot i spiseforstyrrelser. Hun har nemlig vært rammet av sykdommen struma.

 

I mai i år følte hun seg så sliten at hun måtte til utredning, og snart ble det klart at hun hadde problemer med skjoldbruskkjertelen.

 

- Mange går opp i vekt når de får struma. Det gjorde jeg, sier hun til avisa Daily Star.

 

Winfrey ble så utslått av sykdommen at hun måtte ta en måneds ferie på Hawaii for å komme til krefter. Sist uke var sykdommen tema i talkshowet hennes, og hun har også snakket om struma i det siste nummeret av sitt eget magasin.

 

- Jeg vil spre kunnskap og gi denne sykdommen et ansikt, sier hun.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere29.11.2007 12:11
I 2001 ble jeg operert for knutestruma. Jeg er 60 år gammel.Kjempefint når den store kulen ble borte! Resten av livet må jeg spise levaxin.Men nå skjer det noe med vekten min. Før veide jeg snaue 70 kg. nå oppe på 82 kg.!! Jeg går turer, sykler og sitter sjelden stille. Spiser mager mat ca. 1200 kalorier pr.dag. Ikke noe godis. Kanskje litt is på lørdag, det er det beste jeg vet! I høst startet jeg med Spirosan, et kosttilskudd. Det hjelper ingenting. Hva skal jeg gjøre med vekten?

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.193 sec - 1 pageviews