Ny Oprah-biografi vekker oppsikt

(12.04.2010, sist oppdatert 12.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Tirsdag slippes sladreskribenten Kitty Kelleys kommende - og høyst uautoriserte - biografi om Oprah Winfrey.

Førsteopplaget er på en halv million eksemplarer, og Kelley skal ha brukt tre år og foretatt 850 intervjuer for å komme under huden på sitt ufrivillige objekt.

 

Ifølge TMZ skriver Kelley at Oprah Winfrey på 70-tallet skal ha hatt et forhold til en annen kjent radio- og TV-personlighet i USA, John Tesh. De skal angivelig ha bodd sammen i Nashville, der begge jobbet for konkurrerende fjernsynsstasjoner.

 

Men det sosiale presset som et forhold mellom en svart kvinne og en hvit mann innebar på den tiden, ikke minst i en konservativ stat som Tennessee, skal ifølge New York Daily News ha blitt for mye for John Tesh - som stakk av midt på natten.

 

Verken Winfreys eller Tesh?s folk vil kommentere Kitty Kelleys påstander. Men John Tesh dukket opp da Oprah Winfrey feiret sitt shows første ti år i 1996, og den gang hevdet hun de bare hadde vært på «en platonisk date».

 

Selv om den omdiskuterte Kelley tidligere friskt har tatt for seg så vel , , og som den britiske kongefamilien og Bush-familien, har hun ifølge Wikipedia aldri blitt dømt for injurier - eller måttet trekke tilbake noe hun har skrevet.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.222 sec - 1 pageviews