- Mitt beste intervju noensinne

(09.09.2009, sist oppdatert 09.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Oprah Winfrey fryder seg over det eksklusive intervjuet hun fikk med comebackklare Whitney Houston.

- Jeg tror det er mitt beste intervju noensinne, fastslår Oprah til Access Hollywood, men legger til at det muligens er vanlig å la andre si noe slikt om en selv.

 

Likevel insisterer hun på at hun aldri har hatt en så spesiell forbindelse med en studiogjest, som hun fikk under samtalen med Whitney Houston.

 

- Min innstilling på forhånd var ikke å være dømmende på noen måte, og ikke gå inn for å prøve å få henne til å si ting for å skape «et øyeblikk». Jeg ønsket bare å ha en ærlig samtale med henne, som en kvinne til en annen kvinne. På intervjudagen ba jeg bokstavelig talt om det hele dagen, sier talkshowdronningen, som også twitret følgende melding:

 

«Leter etter takreparatører. Fordi Whitney blåste taket av Harpo (produksjonsselskapet til Oprah). Voksne menn og kvinner som gråt i seteradene».

 

Whitney Houston slipper sitt første studioalbum på syv år, «I Look To You», i disse dager i USA, og stilte opp på sesongpremieren for Oprah Winfreys talkshow. Resultatet vil bli vist 14. september.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.213 sec - 1 pageviews