Meg Ryans datter Oprah Winfrey?

(17.09.2008, sist oppdatert 17.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske skuespilleren Meg Ryan vurderte å kalle adoptivdatteren sin Oprah Winfrey Ryan, men droppet det kjente navnet.

Ryan adopterte sin nå tre og et halvt år gamle datter fra Kina i 2006. Hun vurderte på et tidspunkt å kalle jenta opp etter den populære talk-show-verten Oprah Winfrey.

 

- Jeg hadde en venn som var litt manisk. Hun kom hele tiden med navneforslag. Favoritten min var Oprah Winfrey Ryan, sa Meg Ryan da hun var gjest på David Letterman-showet nylig.

 

- Da visste jeg at jeg var i trøbbel. Vennen min var overbevist om at stjerner burde kalle opp barna sine etter andre stjerner. Men vi måtte utelukke det til slutt, sier Ryan.

 

Datteren fikk til slutt navnet Daisy True. - Hun er virkelig en latterlig glad person. Og det var det gladeste navnet jeg kom på, sier den stolte moren.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews