Meg Ryan snakker om adoptivdatteren

(23.04.2007, sist oppdatert 23.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

- Jeg er overbevist, fullstendig overbevist, om at det ikke var noen tilfeldighet. Hun er datteren jeg skulle ha, sier Meg Ryan (45) om sin to år gamle, kinesiskfødte adoptivdatter.

Meg Ryan søkte om adopsjon og fikk hente jenta i januar 2006. Opprinnelig kalte hun datteren for Charlotte, men innså raskt at navnet ikke passet.

 

- Jeg trodde hun var en Charlotte, og det er hun ikke. Hun er en Daisy. Hun har det mest åpne, vakre, ærlige ansiktet du noensinne vil få se, sa hun til Oprah Winfrey noen måneder etter at hun hadde hentet datteren.

 

- Jeg følte det aldri som om jeg var på noen redningsaksjon eller lignende. Jeg bare ønsket meg virkelig en baby; oppdraget mitt var å finne noen jeg kunne være forbundet til, og Daisy og jeg fikk møte hverandre på denne måten. Vi er så samstemte, fastslår Ryan om adopsjonen til bladet Redbook.

 

Fra før av har hun en 15 år gammel sønn, Jack Henry, med eksmannen Dennis Quaid. Men nå koser Meg Ryan vettet av seg, sier hun:

 

- Dette er den beste tiden i hele mitt liv. Jeg er så glad for å være meg, jeg er lykkelig hjemme, jeg er lykkelig i karrieren. Jeg er så tilfreds med alt. Jeg føler ikke at jeg lever noen andres liv, eller gjør det som noen andre mener jeg burde gjøre, og det føles godt. Jeg vet jeg er heldig. Jeg tror jeg har posisjonert meg til å ha et rikt liv, og nå har jeg det, sier Ryan.

(©NTB)

 

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews