Mariah sliter med albuminnspurten

(17.08.2009, sist oppdatert 17.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Mariah Carey har utsatt flere planlagte opptredener - angivelig fordi hun sliter med innspurten på sitt kommende nye album «Memoirs of an Imperfect Angel».

Platen skulle opprinnelig vært sluppet 25. august, men ble utsatt til 15. september. Nå er den utsatt igjen - til 29. september.

 

Careys talskvinne Cindi Berger sier til People at det ikke er grunn til bekymring: - Utgivelsesdatoer endres hele tiden. Det er ikke noe uvanlig, og er ikke tegn på noe som helst, hevder hun.

 

Mariah Carey har både utsatt seremonien rundt det å få sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame, en opptreden på «Today» og medvirkning i en episode av kanalen VH1s «Storytellers». Alt dette skulle skje i siste uke av august.

 

- Det er mange ting som skjer i Mariahs profesjonelle liv. Hun vil bare være sikker på at platen blir slik hun ønsker, ikke noe verre enn det, sier talskvinne Berger videre.

 

For samtidig som Mariah Carey slipper sitt 12. studioalbum, som hun har beskrevet som «svært personlig og dedikert til fansen», har hun også bestemt seg for å komme med en ny parfymekolleksjon og promotere sin nye film «Precious».

 

Sistnevnte er produsert av Oprah Winfrey. Den har vært vist i Sundance og Cannes, og har ordinær premiere i november. Carey spiller en sosialarbeider i Harlem.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews