Letterman og Oprah er forsonet

(30.08.2007, sist oppdatert 30.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

David Letterman vil gjøre sin første opptreden hos Oprah - og det tolkes som et tegn på at de to talkshowgigantene omsider har begravd stridsøksen for godt.

Det tok ti år. Så lenge har de to nemlig vært i tottene på hverandre, ifølge New York Post.

 

Letterman klarte nemlig ikke å styre seg, og fleipet regelmessig om Oprah i sitt kveldsshow. Det likte Oprah dårlig, og hun sa flere ganger nei til å være gjest hos Letterman.

 

I et intervju i 2003 med Time forklarte talkshowdronningen det med at hun hadde følt seg «fullstendig ille til mote» som mål for hans spøkefullhet - som kan være svært ondsinnet.

 

Første skritt mot forsoning var da Oprah dukket opp som gjest hos David Letterman i hans Late Show i oktober 2005. Da sa Oprah til Letterman at «jeg vil du skal vite at det virkelig er over, hva det er du måtte tro har skjedd». Hans replikk var å spørre om «det virkelig er over?».

 

Det er en sjelden foreteelse at Letterman gjester andres programmer. Men nå er det hans tur til å være hennes gjest i ?The Oprah Winfrey Show, som skal tas opp 10. september i Madison Square Garden i New York - og bli vist live i noen kanaler og sendt senere i andre.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.366 sec - 1 pageviews