Julia Roberts dropper deoen

(24.04.2008, sist oppdatert 24.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

«Pretty Woman»- stjernen Julia Roberts (40) innrømmer at hun ikke bruker deodorant, men fortrekker å vaske seg under armene med såpe og vann.

- Jeg bruker faktisk ikke deodorant. Det er ikke akkurat noe jeg går rundt og sier høyt til folk, men det har bare ikke vært min greie, sa hun på TV til den amerikanske talkshowdronningen Oprah Winfrey.

 

Roberts skapte i 1999 en armhuleskandale da hun dukket opp til «Notting Hill»-premieren i London med hårtuster stikkende ut av kjoleermene.

 

Trebarnsmoren, som understreker at hun steller seg ved middagstider når hun jobber, kunne ikke forstå hvorfor folk ble så oppbrakt over hennes hårete armhuler for ni år siden.

 

- Slik som verden tok på vei, skulle en nesten tro at jeg hadde en chinchilla under armen, sa hun den gang.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


-_-"
25.04.2008 18:43
ooh, big deal ?  Razz :-P

Har folk lite å skrive om fortiden eller ? xD Skrive om en dame som ikke bruker deodorant, men bare vasker seg istedet, so !?  Razz :-P Er det noe gale da.. ?

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews