Jennifer vil ha talkshow for unge kvinner

(16.01.2008, sist oppdatert 16.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

«Ghost Whisperer»-stjernen Jennifer Love Hewitt sies å være i forhandlinger med flere TV-selskaper om å få sitt eget talkshow - som skal være til inspirasjon for unge jenter.

Hun skal ifølge den kommende utgaven av bladet Star ønske å få sitt eget talkshow på dagtid. En kilde sier til bladet:

 

- Jennifer har alltid beundret Oprah Winfreys evne til å inspirere mennesker og håper å kunne gjøre det samme, særlig unge jenter. Hun ønsker virkelig å være en positiv rollemodell.

 

Jennifer Love Hewitt (28) opplever stor suksess med «Ghost Whisperer» på tredje året. I USA denne uken fulgte hele 9,9 millioner seere henne i rollen som Melinda som ser og snakker med de døde. Men nå vil hun selv snakke med de levende og unge - hvis forhandlingene fører fram.

 

Kanskje ble hun inspirert av sine egne erfaringer? I november i fjor tok hun nemlig kraftig til orde mot kritikken hun fikk fra bloggere og kjendissladresteder på nettet, som skrev at hun så overvektig ut på bikinibilder som paparazzifotografene tok av henne på Hawaii.

 

På bloggen sin skrev Love Hewitt, som er en størrelse 32, at hun altfor lenge hadde bivånet hvordan kvinners kropper ble fingransket, og kom med følgende oppfordring:

 

- Til alle jenter med rumper, pupper, hofter og en midje, ta på dere en bikini - og vær sterke.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews