Jane Fonda spiller Nancy Reagan

(27.03.2012, sist oppdatert 27.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Når rollen som erkekonservative Nancy Reagan skulle fylles, falt valget på radikale Jane Fonda.

Det er regissør Lee Daniels som er i ferd med å samle troppene til sin nye film «The Butler», basert på den sanne historien om afrikanskamerikanske Eugene Allen - som jobbet i Det hvite hus i 34 år under åtte forskjellige presidenter.

 

Allen selv skal spilles av Forest Whitaker, og Oprah Winfrey snuser på rollen som hans kone Helene, melder Variety. John Cusack er aktuell som Richard Nixon, Liam Neeson som Lyndon Johnson. Forutsatt at Daniels får sammen finansieringen, vil innspillingen begynne til sommeren.

 

Virkelighetens Eugene Allen (1919-2010) var sørstatsgutten som begynte i Det hvite hus i 1952, og på nært hold opplevde de politiske endringene som førte til at raseskillepolitikken ble opphevet. I Det hvite hus var herskapet for det meste hvite, mens tjenerskapet var svarte.

 

Men bare ett år før han døde fikk Allen oppleve det største i sitt liv: At Barack Obama ble valgt som USAs president. 89-åringen ble også spesielt invitert til Obamas innsettelsesseremoni. Mens han bivånet seremonien, uttalte han til mediene:

 

- Dette var litt av et syn. Å få se ham stå der, gjør alt verdt det.

(©NTB)

 

 


Les alt om Liam Neeson og Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews