Fornyet løfter iført hockeysveisparykk

(11.05.2009, sist oppdatert 11.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Da Seal skulle fornye ekteskapsløftene til kona Heidi Klum, trakk han på seg en parykk med hockeysveis og en olajakke med nagler.

Nå var ikke fruen bedre: Hun valgte å flette håret sitt tett inntil hodet à la Bo Derek i 1979-filmen «Drømmekvinnen 10».

 

Temaet for bryllupsfesten var nemlig retro, og seremonimester var en Elvis-imitator.

 

Festlighetene ble holdt på stranden i Malibu. Egentlig skulle familien Klum reise til Mexico for å fornye ekteskapsløftene sine, men det satte influensautbruddet en stopper for. I stedet skålte de 75 gjestene i mexicansk øl, og festet på stranden omgitt av rosa plastflamingoer og leopardmønstrede ballonger.

 

Heidi Klum er gravid med parets tredje felles barn, og Seal røpet under opptakene til et Oprah Winfrey-program at denne gangen blir det en jente. Fra før har de sønnene Henry (3) og Johan (2), mens Klums datter Leni (5) er eldstemann i barneflokken.

(©NTB)

 

 


Les alt om Heidi Klum og Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews