Fergie «skjønner kongefamilien»

(11.05.2011, sist oppdatert 11.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Sarah Ferguson, ekskonen til britiske prins Andrew, sa til Oprah Winfrey at hun hadde full forståelse for at hun ikke ble invitert til prinsebryllupet.

I et amerikansk TV-intervju fortalte «Fergie», som hun var den første som ble kalt, at hun tilbragte bryllupsdagen til William og Kate med å bebreide seg selv for alle feilene hun hadde begått - og som førte til at invitasjon uteble.

 

Døtrene hennes, Beatrice (22) og Eugenie (21), var derimot å se i kirken i full mundur - med antrekk som dels ble slaktet av motepressen.

 

- Jeg følte at jeg utestengte meg selv, med fortiden min, og brukte tre timer med å bebreide meg selv, sier hun blant annet i intervjuet. I stedet dro Fergie til Thailand, der «jungelen omfavnet henne». Men tankene var der - fordi hun var den siste kongelige bruden som gikk opp kirkegangen i Westminster Abbey, i 1986.

 

I intervjuet røper hun også at eksmannen, prins Andrew, hadde noen trøstende ord til henne på selve dagen - og minnet henne om hvor fint de selv hadde hatt det på bryllupsdagen.

 

Sarah Ferguson har siden skilsmissen vært stadig skandaleombrust, og like stadig har hun snakket ut om det hos Oprah. Nå får hun til og med sin egen programserie på Oprahs nye kanal Own, kalt «Finding Sarah».

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews