Familiefeide for Oprah

(05.07.2012, sist oppdatert 05.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Oprah Winfrey overtok farens lån på frisør- og barbersalongen han driver - og havnet midt i en bitter familiestrid.

Oprahs far Vernon Winfrey har i 50 år vært barberer i Nashville, Tennessee. Han sto overfor tvangssalg av salongen da milliardærdatteren gikk inn og reddet ham. Men nå raser Vernons kommende ekskone Barbara mot TV-stjernen:

 

- Jeg vet hva som skjer, jeg er lei av det, og har fått nok, sier Barbara Winfrey til Fox News. Hun søkte om skilsmisse i juni, og hevder at hun er blitt utestengt fra familiebedriften av stedatteren Oprah.

 

- Datteren hans bryr seg ikke om lokalsamfunnet. Hun bryr seg ikke om barbersalongen. Det gjør jeg, sier fru Barbara. Men Vernon Winfrey forsvarer beslutningen om å la sin berømte datter stå som eier.

 

- Kona og jeg har ikke kommet så godt overens, og jeg ønsket ikke å havne i en ny, langvarig gjeldssituasjon, sier pappa Vernon, som skal fortsette å jobbe i salongen som Oprah skal ha kalt «et tarvelig lite sted» - ifølge hans egne uttalelser i den uautoriserte Oprah-biografien av Kitty Kelley.

(©NTB)

 

 


Les alt om Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews