Ekselskerinner i realityshow

(12.01.2010, sist oppdatert 12.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Amerikanske programskapere får nå en ny idé å snuse på: Nemlig å la kjendisenes ekselskerinner få sin egen realityserie.

Ideen til TV-konseptet «The Ex-Mistresses Club» kommer fra Sarah Symonds, som hevder hun var kjendiskokken Gordon Ramseys elskerinne i syv år.

 

Symonds har gjort sin eks-elskerinnestatus til levebrød, og har dukket opp som gjest hos Oprah Winfrey, skrevet bok, og har sitt eget radioprogram i Los Angeles der hun gir sexråd.

 

Nå har hun klekket ut enda en idé, basert på sin nettbaserte støttegruppe for elskerinner. Symonds forteller til RadarOnline.com at hun ønsker seg Jamie Junger - en av Tiger Woods? elskerinner - som deltaker etter å ha sett henne på Today Show, og deretter møtt henne på flyet:

 

- Jeg så en ung jente som minnet om meg selv på mange måter. Hun var svært sårbar, og da jeg snakket med henne på flyet på vei hjem, var hun svært såret over hva mange tenkte om henne. Ideen er å få kvinnene ut av disse dødfødte forholdene, som ikke er bra for dem. Samfunnet klandrer aldri mannen, sier Symonds.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey og Tiger Woods!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 2.969 sec - 1 pageviews