Depp topper mektig-liste

(18.10.2010, sist oppdatert 18.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Hvilke underholdningspersonligheter har mest innflytelse akkurat nå? Det amerikanske magasinet Entertainment Weekly mener de har svaret.

De har kåret Johnny Depp til den mest innflytelsesrike personen i underholdningsbransjen akkurat nå, skriver svenske Aftonbladet.

 

Magasinet er kjent for sin liste, som har vært et fenomen siden 1990. De tar i betraktning alt fra kino- og konsertbesøk, til inntekter av reklame samt antall ganger personen opptrer i mediene.

 

I år er det altså den 47 år gamle Depp som kaprer toppen. Det skyldes i hovedsak at hans tre siste filmer har tjent inn noe slikt som 7,8 milliarder kroner. Filmene hans skal i løpet av hele karrieren hans ha generert noe slikt som svimlende 35 milliarder kroner til filmindustrien.

 

På listen over de mektige i bransjen følger artisten Lady Gaga og talkshowdronningen Oprah Winfrey på henholdsvis andre- og tredjeplass.

 

Topp fem avsluttes av musikk- og TV-mogulen Simon Cowell (fjerdeplass) og skuespilleren Will Smith (femteplass).

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews